Wie ben ik

Wie ben ik?…een door mij moeilijk te beantwoorden vraag!

De gangbare antwoorden op deze vraag beslaan je naam, leeftijd, wat je doet, studie (alleen de geslaagde), carrière verloop (alleen in een rechte lijn omhoog), geslacht, woonplaats, gezinssamenstelling (inclusief aantal en soorten dieren), hobby’s (incl. wagenpark), prijzenkast, enz.

Maar al die uiterlijke weetjes zeggen niets over hoe je werkelijk bent als mens. Het is slechts een startpunt, de persoon zelf leer je alleen kennen door kennis te maken. Misschien kom je daar ook (deels) achter door zijn/haar blogs te lezen.

Maar goed, laat ik jullie – de bezoekers van mijn website – wat van mijzelf meegeven.

Gepensioneerde 70 plusser (geen broze), 37 jaar actieve loopbaan, gehuwd (43+ jaar), drie wijze kinderen, drie nog wijzere schoonkinderen en vijf slimme, stoute, lieve, actieve, blijmoedige, mooie kleinkinderen. Ik doe aan fitness (o.a. om broosheid met het ouder worden te vertragen) en ik tennis (ook competitie).

Tot slot, over wie ik werkelijk ben verwijs ik voor het antwoord graag naar mijn Schepper, Die alleen weet het.

Henk Pichel

Mei 2020